LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo
Festis marknadsföring banner

Därför har Penny Parnevik och Douglas inte åkt på bröllopsresa

25 aug, 2022 
Penny Parnevik och Douglas Murray.
Det var i somras som Penny Parnevik och Douglas Murray vigdes under en storslagen och lyxig bröllopsceremoni.
Men hur kommer det sig att makarna inte har åkt på smekmånad?
Nu avslöjar tv-profilen!
Annons
Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa härBrand logo
Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här

I början av sommaren fick äntligen tv-profilen Penny Parnevik, 25, och kärleken Douglas Murray, 42, som har barnen Atticus och Pebbles tillsammans, gifta sig inför vänner och familj. Den lyxiga vigseln hölls på en grandios 1600-tals herrgård utanför Stockholm. Ett ställe som ligger Penny extra varmt om hjärtat eftersom gården ägs av hennes farfar Bosse Parnevik, 84.

Penny Parnevik och Douglas Murrays lyxiga vigsel

Under vigseln var såklart resten av familjen Parnevik där för att fira det nygifta paret och storasyster Peg Parnevik, 26, sjöng låtar som Ain't No Saint och Somewhere without me för gästerna. Hela dagen fick vi ta del av fantastiska bilder från vigseln och Penny delade senare med sig av ett inlägg på Instagram – där hon beskrev känslan efter bröllopet som overklig.

”Höll på att skriva ”vill inte komma tillbaka till verkligheten ännu” men jag insåg direkt att det va exakt tvärt om. Min verklighet har varit sagolikt dom senaste dagarna…så just nu är jag inte redo att komma tillbaka till digitala världen”, skrev Penny på Instagram.

Annons

Paret avslöjar lögnen – innan bröllopet

Men även om detta bröllop var storslaget så var denna vigsel inte den första. Hänt har tidigare avslöjat att Penny och Douglas gifte sig redan 2019. Tv-profilen har inte velat kommentera ryktet tidigare men i en vlogg på Youtube bekräftade hon senare att paret hade gift sig i smyg 2019.

En sak som alla kanske inte vet, som vi aldrig har sagt förut. Men det har varit lite spekulationer om det här nämligen men det stämmer att vi faktiskt redan är gifta, fast på papper. Vi är lagligt gifta, säger Penny och fortsätter:

– Atticus hade inte fötts, det är tre år sedan. Ingen har någonsin sett det här förut vi filmade med en sån här videokamera som min pappa alltid har använt för det kändes fint och nostalgiskt.

Penny Parnevik och Douglas Murray nya besked

Nu har kärleksparet alltså vigts två gånger och idag verkar livet som nygifta rulla på. Men det är något som fortfarande fattas – nämligen en smekmånad. Nu kan turturduvorna avslöja för Expressen att de fortfarande inte varit iväg på någon smekmånad och enligt Penny finns det två anledningar till detta.

– Ett för att det är varmt i Sverige och vi vill åka när det är mörkt och kallt. Och det andra är att vi väntar på att mamma och pappa renoverat färdigt sitt nya hus i Florida, så att vi kan lämna barnen med dem, så kan vi dra i väg någonstans i närheten, säger Penny till tidningen.

Mia och Jesper Parnevik köpte sitt nya hus i Florida vid årsskiftet. När det är helt klart blir det alltså bröllopsresa för Penny Parnevik och Douglas Murray!

FOTO: Henrik Isaksson/TT, TV4

Annons